Gratis offert på din trädfällning!
Fyll i din förfrågan här!


  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, png, pdf, gif.

Behöver du en trädfällare?

Skärgårdsträdfällarna har professionella trädfällare som kan hjälpa dig med alla typer av trädfällning. Våra trädfällare jobbar med allt från vanlig trädfällning, sektionsfällning och avancerad trädfällning till beskärning av träd och fruktträd. Vi erbjuder dessutom stubbfräsning, rådgivning och konsultation samt plantering.

Självklart är vi fullt försäkrade och dessutom medlemmar i Sveriges Arboristförbund, Svenska Trädföreningen och ISA. Fyll i en förfrågan så kontaktar en av våra trädfällare dig kostnadsfritt med en offert!

  • Fasta priser
  • Fullt försäkrade
  • Erfarna trädfällare

Trädfällare

Om du ska fälla träd så kan det vara klokt att anlita en professionell trädfällare. Trädfällning är något som vi på Skärgårdsträdfällarna gör hos företag, föreningar och privatkunder av en mängd olika orsaker. Det kan vara allt från att fälla ett träd för att få in mer sol på verandan, att man ska bygga en ny byggnad eller altan till att ta bort farliga träd som är utsatta för röta eller riskerar att fall på byggnader, vägar eller i värsta fall människor.

Trädfällare
Trädfällaren

Utbildade trädfällare

Sedan årsskiftet 2014/2015 har nya bestämmelser för trädfällare och privatpersoner som fäller träd trätt i kraft. Det innebär att man behöver ha motorsågskörkort för en rad fällningar. Dessutom behöver man kunnandet att som trädfällare kunna bedöma och framförallt utföra trädfällningen riskfritt. Det händer tyvärr alltför ofta att vi får åka ut på uppdrag där man antingen själv eller “en god vän” försökt fälla ett träd med tråkiga och dyra resultat. Det kan vara träd som fällts på hus, bilar, staket, elledningar med mera. Läxan är ofta att det i slutändan blir mångdubbelt dyrare för att man skulle fälla ett träd man inte har kunskap att fälla.

Trädfällare med erfarenhet

När du anlitar Skärgårdsträdfällarna får du alltid professionella och erfarna trädfällare som har kunskapen, utbildning och rätt utrustning för att på ett riskfritt sätt kunna fälla trädet. Trädfällarna bedömer vilken fällningsmetod som behöver användas för just ditt träd. Den enklaste fällningen är trädfällning från marken. När det av olika anledningar inte går på grund av begränsad yta runt trädet eller kraftigt lutande träd så gör trädfällaren ibland mer avancerad trädfällning, som exempelvis sektionsfällning eller trädfällning med hjälp av skylift.

trädfällare
Professionell trädfällare

Välj en försäkrad trädfällare

Tänk på att trädfällaren du anlitar ska vara försäkrad. Är din trädfällare inte försäkrad står du själv istället som ansvarig både för eventuella skador på grund av trädfällningen, t ex din grannes hus eller din egen bil. Du är dessutom ekonomiskt ansvarig för om den oförsäkrade trädfällaren skulle skada sig under arbetet. Så var inte dumsnål utan anlita ALLTID en trädfällare som är försäkrad, det lönar sig i längden. Du slipper både det ekonomiska ansvaret och huvudvärken om något skulle gå fel. Alla trädfällare hos oss på Skärgårdsträdfällarna är självfallet fullt försäkrade och du och din (och din grannes) egendom är även försäkrad under arbetets gång genom vår väl tilltagna ansvarsförsäkring.

Offert från trädfällare

Så när du har träd du behöver fälla och behöver anlita en professionell trädfällare. Kontakta oss så kan vi ge dig en kostnadsfri offert på trädfällningen. Många gånger kan vi ge ett pris direkt på telefon eller genom att du skickar oss bilder på träden som ska fällas samt området runt omkring dem. Vid svårare fällningar inspekterar vi oftast på plats innan vi ger en offert just för att du ska få en så korrekt och konkurrenskraftig offert som möjligt. Kontakta oss för en offert genom formuläret här på sidan eller via mail, info@skargardstradfallarna.se , eller på telefon 08-570 305 70. Vi ser fram emot din kontakt och att få hjälpa dig med ditt uppdrag.

Trädfällarna